för när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner då vill jag vara brevid dig.

Så fort jag får mina jäkla jobb pengar ska jag införskaffa mig ett hårträns och sy in löshår! Är så otroligt less på att ha axellångt hår så då får löshår vara lösningen. Tills jag får cashen får jag använda mitt löshår jag redan har, gillar verkligen inte clips eftersom jag är så nojig över att visa clipsen eftersom jag tycker det ser lite horigt ut då man har löshår och råkar visa clips, så då går jag och petar och frågar hela tiden mina vänner/mor osv om jag visar nå clips, kan fråga samma fråga var 10e minut så blir rätt tjorvigt. Sen tycker jag det är så satans bökigt och stoppa in det, herregud vad onödigt inlägg detta blev men så får det la vara!

yesterday's piercing: Tounge

Äntligen!
 
 

New

Äntligen har jag orkat skaffa mig ett par dr denim och en ny plattång, kör på babyliss wet & dry denna gång ihopp om att den ska hålla hehe. 
 

Raderat

Fick något ryck och raderade alla inlägg. Vet inte hur länge bloggen blir kvar eftersom jag tappat bloggsuget nu, kanske blir något inlägg då och då bara eller att jag bara lägger upp bilder och nån text. Något i den stilen lutar det iallfall mot. Fast får väl se, ni får väl hålla koll eller något.
 
RSS 2.0