Fiesta

Lite bilder sen igår, hade en dö kul kväll faktiskt!
 

Happy birthday to me!

Åt just middag med några vänner och inväntar just nu delar av min fina klass som ska dyka upp vid 8 snåret. Haft en väldans bra födelsedag och än är den inte slut!
 

Happy days are here again

Nå men tjena, var väl ett bra tag sen man skrev här då. Har vart med lite folk under kvällen (lägger ut nå bilder sen imorgon eller så) och just nu är jag med Jossan och vi gör väl inte så speciellt mycket! Imorgon fyller jag då år, ska umgås med massa fina på kvällen då, blir nog super! 

14/9

Drar om nån timma till Alice för lite film tittandes med mina fina vänner! Eftersom man inte går i samma klass numera så känner man saknaden av att umgås som förr! 
 
Idag gick vi då "milen" Fast det blev 7km sträckan. Tänkte stanna hemma men kände för att vara lite hurtig och gå hehe. Gick sedan på OKq8 med Alva och Rasmus, blev bjuden på käk och en läsk där vilket var goe gott efter man gått den där gå saken. Sedan hängde jag med några kvar på skolan fast vi inte hade någon lektion. Fick även svar från min magnetröntgen jag gjorde för nå tag sen, får se vad doktorn säger då jag ska till sunderbyn framöver någon dag eller vecka eller när jag nu får tid, lär iallfall mest troligen bli operation fast får väl se hehe.
 
 

Tackar och bockar för mig

Efter åtta år, hur många timmar som helst spelande och i massa olika haller och framför allt fina hemma hallen , och massa matcher så tackar och bockar jag för mig, nu slutar jag med bowlingen pågrund av bristande intresse för det och samt känslan av att jag inte har tid för det. Skorna läggs slutligen ner i klot väskan och åker in i min garderob där de lär stå och damma. 
RSS 2.0